90871 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Ushuaia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.11.2018
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 2 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Fin del Mundo


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

A venit vremea să plecăm spre așa numitul punct zero al călătoriei noastre și anume Ushuaia. La ora 6 dimineața am plecat spre micuțul aeroport din El Calafate. La ora 8,30 eram printre puținii călători ce s-au îmbarcat într-o cursă locală, cu destinația Ushuaia sau Fin del Mundo. așa cum mai este cunoscută! Ushuaia este cel mai sudic oraș de pe Terra. Mai există în Chile un sătuc mai la sud, dar pe buna dreptate Ushuaia este denumit orașul de la capătul lumii.

Ushuaia nu are o istorie foarte îndelungată fiind întemeiat abia în secolul al XIX-lea. În ziua de azi este un oraș port, de unde se pleacă în expeditie spre Antarctica! O expeditie spre acest continent înghețat, poate costa 4000 USD /persoană. Extrem de mult, dar probabil extrem de interesant.

Foarte multă lume ajunge în acest mic orășel, tocmai pentru aceasta titulatură de oraș de la capatul lumii. Evident ca nici noi nu am făcut excepție. Acest orășel traiește în ziua de azi în special din turism. Ei bine din acest motiv, dar si al izolării relative în care se află, prețurile sunt destul de mari aici. V-am povestit, mai deunăzi cât a costat o cazare aici.

Orașul este inconjurat de Parcul National Tierra del Fuego la vest, Muntele Martial și lantul Anzilor la nord si est, iar la sud de Canalul Beagle. Acest oras portuar este situat într-un golf si este mărginit de munți înalți, cu vârfurile mereu acoperite de zăpadă. Temperatura medie anuală se învârte între 1 grad si 10 grade. Marea majoritate a clădirilor sunt construite așadar la deal orașul fiind ca un amfiteatru. Există în centru o străduță comercială plină de magazine de firmă, dar si de restaurante care de care mai cochete. Din tot sejurul meu în America de Sud cel mai bine am mâncat aici si deasemenea tot de aici am cumparat cele mai multe cadouri pentru apropiați. Așa ca un preambul aici am savurat celebra vita argentiniană în sânge, dar ne-am desfătat și cu raci proaspăt pescuiți

Exista și câteva muzee în zona, pe care nu am ezitat să le vizitez. Aici, în Ushuaia există și un Muzeu Maritim (funcționează într-o fostă pușcărie) iar una dintre expozițiile de aici face referire la expediția vasului Belgica (1897-1899), la bordul căruia s-a aflat și savantul și naturalistul român Emil Racoviță, dar și muzeul de istorie al orașului unde am găsit câteva urme și ale lui Popper, un explorator român care a făcut lucruri deosebite aici, dar e foarte puțin cunoscut la noi în țară. Nu știu dacă e vreo legătură (vânzatoarele nu stiau nimic), dar cele mai mari magazine din oraș sunt tot sub sigla Popper. Asta-i cam tot ce-am gasit aici. O să detailez mai târziu.

Da ce-am făcut noi în acest orășel? Ei bine am aterizat la 9,30 la Ushuaia. Taximetriștii ne-au învârtit un pic prin oraș până au găsit pensiunea. O parte din noi ne-am cazat aici, adică șase musterii restul au plecat la o altă cazare de top, de data asta. Păi cum așa!? Ei bine dupa ce am achiziționat biletele, cei de la agenție ne-au întrebat dacă dorim să stăm o noapte în Ushuaia la un hotel de lux, dar pentru asta mai trebuie să plătim încă 300 USD. Am stat strâmb și am judecat drept sau invers! Pentru ce să dau atâția bani pentru o noapte de cazare? Oricum dorm tot cu doctore! Mie nu mi s-a părut corecta această abordare. Unii să stea într-o parte și alții în alta. Le-am expus colegilor de călătorie părerea mea. Ca întotdeuna părerile au fost împărțite, eu singur cu a mea și ei cu a lor! =)) Chiar dacă am fost singurul cu o opinie contrară, nici acum nu mi se pare corect cum s-a procedat. Dar asta e!

Deci opt au plecat la Arakur Ushuaia Resort&Spa să se relaxeze la o piscină exterioara cu un view deosebit. Acesta a fost de altfel si principalul cârlig al acestui hotel. Unii au fost încântați, alții mai puțin. Cert e că in această zi am fost împărțiți. Următoare zi nu am mai scapat de ei și am petrecut-o împreuna la Foike Hosteria!

Astea fiind zise eu am ales să plec să explorez orașul. Multe magazine de firmă, de echipament sportiv și de trekking in special. Singur fiind nu a durat mult până m-am păcălit. Am luat o geacă cu mult mai scumpă decât credeam. Ce să fac io acuma, după ce m-am dumirit? Am căutat să iau o fată cu mine, vorbitoare de spaniolă și să încerc sa recuperez banii. Nici vorba de așa ceva, nici nu au vrut să audă. Am intrat si pe net si am verificat: acolo se spunea că poți primi banii înapoi pentru un produs doar dacă a fost defect sau a fost cumpărat online. La noi nu era vorba nici de una, nici de alta. Așa că mi-au spus că pot cumpăra alte produse. Cum la ei erau destul de puține opțiuni de alegere și alea foarte scumpe, nu am găsit nimic rezonabil. Atunci vânzătoarea mi-a dat un voucher să cumpăr de la Popper. Ura, Popper să fie. Acesta e un magazin mare de unde mi-am ales de banii cât am dat pe o geacă, un rucsac de produse. Uff bine că am rezolvat-o si pe asta, acu să văd pe unde le înghesui prin bagaje.

Am vizitat și muzeele din oraș despre care o să vă povestesc în alt articol. Deasemenea am făcut o croazieră pe spectaculosul canal Beagle, unde am admirat cormoranii, dar și leii de mare în mediul lor natural. Mai aveam ca opțiune să mergem cu trenulețul de la capatul lumii, un fel de mocăniță de la noi, dar prețul era destul de mare așa că am zis pas.

Câțiva colegi au ales să facă o plimbare scurtă cu elicopterul deasupra orașului. Cred că a fost foarte tare experiența. Eu împreună cu alți doi coechipieri am optat pentru o plimbare cu sania trasă de câini husky! Deasemenea era o excursie scumpă, care parțial avea loc noaptea. Am umblat la toate agențiile din oraș și nu am găsit un loc liber, pentru ziua următoare. Asta e, nu am avut noroc.

Eu unul m-am simțit foarte bine în acest orașel, de la capătul lumii. Nu am ezitat să fac o poză și la panoul care certifică acest lucru. Deasemenea de la biroul lor de turism am primit o diplomă, dar și o ștampilă pe pașaport.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de robert in 06.11.2018 11:27:42

Validat / Publicat: 06.11.18 18:44:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AMERICA de SUD.
VIZUALIZĂRI: 824


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  58500 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[06.11.18 11:53:38]
» mesaj pers

   rog melodia: https://www.youtube.com/watch?v=F-YOTJoKz_o

   

   mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[06.11.18 18:44:07]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.11.18 20:40:25]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Descoperă Ushuaia, USHUAIA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[06.11.18 20:53:45]
» mesaj pers

   @robert:

   Racovita si Popper sunt numele mari originare din Romania care au ajuns la Ushuaia si au navigat pe canalul Beagle si au facut descoperiri importante in aceasta zona la capatul lumii.

   Acum exista dovada si cu Robert C la Ushuaia! 🇷🇴

   Ai surprins peisaje superbe si vietuitoare care au stat special pentru tine si implicit pentru noi la poza. Pacat de cursa cu hasky! 🙃

   Bravos! Numai bine! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[06.11.18 21:05:34]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[06.11.18 21:12:34]
» mesaj pers

   @robert:

   Nici eu nu aş fi dat 300 USD în plus pentru o singură noapte de cazare.

Câțiva colegi au ales să facă o plimbare scurtă cu elicopterul deasupra orașului. Cred că a fost foarte tare experiența. Eu împreună cu alți doi coechipieri am optat pentru o plimbare cu sania trasă de câini husky! Deasemenea era o excursie scumpă, care parțial avea loc noaptea.

   Plimbarea cu elicopterul o fi interesantă, dar nu m-ar fi tentat nici pe mine, însă plimbarea cu sania trasă de husky mi-ar fi plăcut mult. Ador aceşti câini :)

   Felicitări pentru curajul de a te aventura până la capătul lumii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[06.11.18 22:07:05]
» mesaj pers

   @robert: Si mie tot plimbarea cu cainii mi-ar fi placut. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[07.11.18 09:43:46]
» mesaj pers

   @robert: Nici eu n-aș fi dat 300 USD, ai gândit bine :)

   Cu banii ăștia stau 6 zile la Flora, in Sithonia, cu DP, mă relaxez și nici nu tremur de frig :D

   Peripeții... aștept continuările :p

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[07.11.18 09:44:40]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: da Racoviță e foarte cunoscut la noi pentru expediția făcută cu vasul Belgica și pentru cercetările lui laborioase. În schimb de Iulius Popper nici eu nu stiam nimic până am început să ma informez de această zonă! O să scriu ceva și de el în artiocolul următor!

   Păsări erau chiar p gramadă prin această zonă, dar spectaculoasă a fost excursia la leii de mare si la cormorani!

   Da, am fost si io pe-acolo!

   Mersi pentru vizită și comentariu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[07.11.18 09:48:49]
» mesaj pers

   @webmaster: mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[07.11.18 10:05:57]
» mesaj pers

   @nicole33: in afară de bani pentru mine era si o chestie de moralitate, mai bine zis de corectitudine! Dacă am plecat o mică gașcă la capătul lumii, orice ar fi trebuie să stam împreună si la bine si la rău. Era mai mult o chestie de principiu. Dar si de bani! ;)

   Plimbarea cu husky era super tare. Dura vreo 6 ore. Se mergea o parte din drum și cu ATV-urile, probabil până dădeam de zăpadă. Și era mai ieftin ca-n Finlanda, de exemplu.

   Mulțumesc mult pentru vizită și aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- robert
[07.11.18 10:11:59]
» mesaj pers

   @mishu: era o experiență aparte, dar n-a fost sa fie! Mersi de vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[07.11.18 10:20:22]
» mesaj pers

   @krisstinna: ehehe! Tineretul a gândit altfel. S-au relaxat după atâta frig și au făcut si niste poze de excepție. Fiecare are opțiunea lui.

   Noi ăștia mai maturi probabil, că suntem mai practici.

   Mulțumesc mult pentru vizită și apreciere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Pe urmele lui Iulius Popper (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 08.11.18 de robert din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] am plecat spre Ushuaia -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028623">Şterge vot</a></div><span id="v91028623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] am plecat spre Ushuaia
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] ne-a întâmpinat o vreme închisă -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028626">Şterge vot</a></div><span id="v91028626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] ne-a întâmpinat o vreme închisă
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] in zare se văd muntii -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028628">Şterge vot</a></div><span id="v91028628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] in zare se văd muntii
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] doar unul din magazinele Popper -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028631">Şterge vot</a></div><span id="v91028631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] doar unul din magazinele Popper
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] ăsta- magazinul unde m-am ințepat -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028633">Şterge vot</a></div><span id="v91028633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] ăsta- magazinul unde m-am ințepat
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] iar un magazin Popper -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028636">Şterge vot</a></div><span id="v91028636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] iar un magazin Popper
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] la pas prin oraș -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028637">Şterge vot</a></div><span id="v91028637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] la pas prin oraș
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] in fundal se vede bisericuța vopsită in galben -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028638">Şterge vot</a></div><span id="v91028638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] in fundal se vede bisericuța vopsită in galben
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] la pas prin centru orașului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028639">Şterge vot</a></div><span id="v91028639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] la pas prin centru orașului
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] toate străzile urcă -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028640">Şterge vot</a></div><span id="v91028640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] toate străzile urcă
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] hopa în ce direcție s-o mai apuc? -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028641">Şterge vot</a></div><span id="v91028641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] hopa în ce direcție s-o mai apuc?
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] am fost si io pe-acolo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028642">Şterge vot</a></div><span id="v91028642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] am fost si io pe-acolo
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] nu, n-am fost singur! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028643">Şterge vot</a></div><span id="v91028643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] nu, n-am fost singur!
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] orașul văzut mai de sus -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028644">Şterge vot</a></div><span id="v91028644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] orașul văzut mai de sus
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Argentina e suverană aici -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028645">Şterge vot</a></div><span id="v91028645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Argentina e suverană aici
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] băieții cred că au avut un drum un pic mai greu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028646">Şterge vot</a></div><span id="v91028646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] băieții cred că au avut un drum un pic mai greu
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] băncuța îndrăgostiților -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028647">Şterge vot</a></div><span id="v91028647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] băncuța îndrăgostiților
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] apus de soare în oraș -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028648">Şterge vot</a></div><span id="v91028648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] apus de soare în oraș
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] orasul port Ushuaia -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028650">Şterge vot</a></div><span id="v91028650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] orasul port Ushuaia
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] magazine peste magazine -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028651">Şterge vot</a></div><span id="v91028651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] magazine peste magazine
foto robert [06.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2018] magazine peste magazine -- foto by <b>robert</b> [uploaded 06.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028652">Şterge vot</a></div><span id="v91028652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] magazine peste magazine
foto robert [06.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.109311819077 sec