90209 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Bella 269 Hostal & Suites

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.10.2018
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
54 USD
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
5.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 16 USD  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Dezamăgitor


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Nici nu știu ce titlu să pun la acest articol. Sentimentele mele vis-a-vis de acest hostel au fost destul de amestecate. Dar să o luăm încet, încetișor.

După un zbor foarte lung și după aproximativ 30 de ore de când nu am mai văzut un pat, când în fine am ajuns la acest hostel mi s-a părut o adevărată binecuvântare. Evident ca de fiecare dată am ajuns dimineața și nu ne-au putut caza, așa că doar am lăsat bagajele și am iesit în oraș.

La acest hostel am avut onoarea să stau de trei ori, în trei zile neconsecutive. Astfel am petrecut aici noapțile numărul 3, 5 și 20 din lungul nostru sejur. Spun că sentimentele mele față de acest hostel au fost amestecate din pricina stărilor diferite, în care am ajuns la el. Dacă la prima ședere am fost bucuros de un pat, la a doua eram deja foarte dezamăgit de condițiile de cazare. Nu sunt un fițos, dar am și eu un standard minim, iar aici nici vorbă să poată fi atins. În schimb la ultima mea descindere aici eram chiar fericit, pentru că arăta mai bine, în comparație cu alte cazări, de care am beneficiat.

Acest hostel are principala calitate, locația. Este situat într-o zonă foarte animată din capitala Santiago, plină de baruri și de restaurante. Deasemenea este situat doar la 7-8 minute de piața centrală din oraș și la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orașului. Cum noi ne-am mutat foarte des, ăsta a fost un mare avantaj și probabil principalul criteriu de cum a fost ales.

Prețul pe o noapte, pentru o cameră dublă la acest hostel, mi s-a părut destul de piperat și anume 54 USD, evident asta în raport cu condițiile oferite. Adică exact la fel cu hotelul din Milano, la care am stat anterior și care nu suportă absolut nicio comparație.

Acest hostel era situat într-o clădire veche, chiar la strada principală. Accesul se făcea doar după ce sunai la video interfon. Ca și clienți ai hostelului beneficiam și de o cheie de acces, asta dacă ajungeam cumva foarte târziu.

După ce urcam câteva scări dădeam de o mini recepție și de o așa numită zonă de lobby. Arăta mai degrabă ca o mare sufragerie. Erau îngrămădite mai multe decorațiuni, interesante în felul lor, dar puse total de-a valma fără absolut nicio noimă. Plus că se vedea cu ochiul liber, curățenia nu era punctul lor forte. Aici aveam zona de lăsat bagajele, aveam ceva canapele, dar tot aici serveam si micul dejun dimineața.

Apropo de micul dejun în prima dimineață nu am beneficiat de el, deoarece cei de la agenție nu au considerat necesar să vorbească să ni-l pregătească la pachet. Asta în condițiile in care ni s-a promis mic dejun zilnic, iar deplasările noastre erau de multe ori făcute mult prea devreme dimineața. După ce am reclamat treaba asta, s-a remediat situația.

Ei bine, da să povestesc în ce consta micul dejun. O cafea la filtru, un suc natural de fructe care n-a văzut în viața sa vreun fruct, unt, gem și pâine și dacă aveam noroc niște sandwichuri gata preparate. Puteam sa facem pâine prăjită sau să punem sandwichul la toaster. Asta era cam tot. Mă scuzați, dar eu sunt extrem de pretențios la micul dejun. Asta este sau măcar ar trebui să fie masa principală a zilei. Doar ca aici mi s-a dat totul peste cap și masa principală a zilei era cina!!!

Buuun! Da să vorbim si despre cazare. În clădirea veche erau câteva camere cu 2,3, 4 paturi unele cu baie privată, altele cu baie comună. Noi nu am stat aici. În spatele clădirii era o mică curte interioară, unde ne mai făceam veacul seara la un șpriț de vară, apoi urma o constructie mai nouă pe 5 niveluri. Urcam pe o scară metalică, iar pe fiecare palier erau câte două camere cu baie privată. Uraaaa!

Noi am fost cazați de fiecare dată exact in aceeiași cameră, pesemne nu existau multe cu paturi single. Ușa se deschidea doar dacă-i dădeai un brânci serios, iar pereții erau atât de subțiri că auzeai cam ce au de gând să facă vecinii.

Mobilierul din încăpere foarte spartan, ceva așa ca-n armată. Aveam si televizor, dar și un micuț calorifer electric, care evident că nu făcea față. Draperiile erau doar de formă, pentru că erau aproape transparente. Geamul nu se închidea bine. Bonus aveam și un micuț balcon de 1 mp, care dădea spre curte interioară. Rufe atârnate, spații mici, curte interioară parcă eram într-un vechi film italian, când gospodinele vorbeau de la fereastră! ;)

Patul! Până la urmă ăsta-i punctul forte într-o cameră! Ei bine era ok ca si dimensiuni, dar beneficiam de o saltea destul de nașpa. Mai mult așternuturile erau doar cearceafuri, cuvertura de pe pat având și rol de plapumă. Nu că m-ar fi deranjat foarte tare, dar cam cât de des se spăla n-am nicio ideee. Cearceafuri am văzut pe-acolo la uscat, dar doar atât!!! ;)

În fine n-am avut probleme majore cu patul! Dar vecinul de cameră, săracul s-a cam chinuit. Paturile erau cu lamele de lemn și de câte ori se așeza acestea cedau. Probabil nu au fost gândite și proiectate pentru niște oameni cu greutate, așa ca noi. Doctore era un pic mai bine făcut ca mine, care nici eu nu sunt vreun micuț.

Noaptea mie mi s-a părut cam frig în cameră, in schimb doctore nu a avut această problemă. Pesemne eu sunt un pic mai friguros.

Camera de baie era dotată cu o micuță cabină de duș. Obiecte de igienă aveam de toate la dispoziție si anume săpun si hârtie igienică. Adica ceva așa la modul basic. Iar apa caldă era dupa noroc. Era fierbinte dacă nu mai făcea nimeni duș în aceeasi perioadă cu tine sau rece dacă aveai norocul să mai fie și alte persoane pe țeavă cu tine!

Să mai spun ceva și despre personal. Erau destul de amabili și de săritori în cazul în care le solicitam ajutorul. Iar clienții hotelului erau toți foarte ok, dar și foarte tineri. Hostelurile astea clar nu-s pentru oameni dupa o anumită etate. Părerea mea. Cert e că atât eu, cât si doctore eram cei mai în vârstă și nu numai de aici, de la toate hostelurile pe unde ne-am cazat.

Dacă ar fi să dau o notă la acest hostel ar fi 5 și asta mai mult din pricina locației. Eu dacă aș mai merge pe-acolo vreodată, nu aș mai alege această locație.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de robert in 02.10.2018 09:59:57

Validat / Publicat: 02.10.18 12:38:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AMERICA de SUD.
VIZUALIZĂRI: 540


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  61000 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[02.10.18 10:13:25]
» mesaj pers

   rog melodia https://www.youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk&start_radio=1&list=RDDsp_8Lm1eSk

   

   mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[02.10.18 12:38:07]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   --

   Mutat în rubrica "Bella 269 Hostal & Suites, SANTIAGO" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[02.10.18 13:40:28]
» mesaj pers

   pe mine m-ai convins, cand ma duc in Santiago =)) il ocolesc clar!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[02.10.18 14:11:27]
» mesaj pers

   @robert: Și bune și rele fac parte din "Aventura vieții". Dacă totul era ca la mama acasă, posibil ca o parte dintre impresii să se piardă. Pe când așa sigur îți vei aduce aminte de excursie, căci povestind cu alții care au mai fost pe acolo, depănând amintirile frumoase, vei zice la un moment dat: "măi, îți aduci aminte de mizeria aia de cazare din Santiago, unde... ! ". Asta-i sarea și piperul!

   Sigur nu mă voi caza acolo pentru că nu voi ajunge prin zonele alea (în astă viață).

   Aștept urmarea!

   P. S. N-am putut da vot pentru pozele atașate. Sper că nu-i cu supărare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[02.10.18 14:12:36]
» mesaj pers

   @nrs: eu zic totuși să-l încerci. Și la medic e necesară și o a doua opinie! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[02.10.18 18:22:05]
» mesaj pers

   @robert:

   Să înţeleg că e probă nouă la O dată-n viaţă, cazarea la hostel :D!! Acum pe bune, ce fel de călător erai dacă nu treceai şi probele astea?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[02.10.18 18:56:09]
» mesaj pers

   @Mitica49: evident că toate întâmplările plăcute sau mai puțin plăcute dau sarea și piperul unei excursii și chiar si al vieții.

   Dar nu cred că vrei să șttii cum înjura doctore. După o zi obositoare în care vrei să te odihnești, să te apuci să repari patul...

   Nimic nu-i cu supărare. Aici fiecare face exact cum crede, cum îi dictează conștiința.

   Mersi pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[02.10.18 18:58:52]
» mesaj pers

   @elviramvio: clar! Numai că la mine s-a tot repetat data asta în viață, pe parcursul sejurului.

   Omul se mai schimbă. În tinerețe mergeam și dormeam la cort sau la cabană. Acum parcă n-aș mai face de-astea, decât eventual de nevoie.

   Dar cine stie ce ne mai rezervă viitorul? Și de hostel ziceam că nu o să stau în veci, așa că...

   Mersi pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- adrianbogdan
[02.10.18 19:46:38]
» mesaj pers

   Buna seara!

   Roberte, nu stiu de ce nu pot sa mi te imaginez la hostel!?

   Nu stiu, frate... nu ai fata de hostel.

   Sa luam partea plina a paharului, ai fost in Santiago, bravo! parca, parca as vrea si eu.

   Intrebare?

   Cate conationale erau cu voi?

   Hai sa traiesti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[02.10.18 21:35:16]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[03.10.18 07:05:49]
» mesaj pers

   @webmaster: Mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[03.10.18 07:56:12]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: Bună Roxana!

   Știi vorba aia: bea Ioane aghiasmă, vrei, nu vrei! Așa și si io cu hostelurile astea, pentru tineri fără prea mari venituri.

   Vrei detalii despre grup? Eram 14 mari si lați, cu vârste între 26 și 53 de ani, din care opt fete și șase băieți! Mulțumită?

   Mersi frumos pentru vizită!

   Apropo am zis anterior că n-am regrete, dar trebuie să descriu cât mai obiectiv realitatea din teren. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[03.10.18 07:58:48]
» mesaj pers

   @webmasterX: da e ok! Mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] așa arăta intrarea la hostel -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015928">Şterge vot</a></div><span id="v91015928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] așa arăta intrarea la hostel
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] si văzut din alt unghi -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015930">Şterge vot</a></div><span id="v91015930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] si văzut din alt unghi
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] aici era curtea interioară -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015931">Şterge vot</a></div><span id="v91015931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] aici era curtea interioară
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] aici era curtea interioară -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015932">Şterge vot</a></div><span id="v91015932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] aici era curtea interioară
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] aici era curtea interioară -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015934">Şterge vot</a></div><span id="v91015934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] aici era curtea interioară
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] asta era vechea clădire -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015935">Şterge vot</a></div><span id="v91015935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] asta era vechea clădire
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] iar asta cea nouă -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015936">Şterge vot</a></div><span id="v91015936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] iar asta cea nouă
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] recepția plus zona de lobby -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015938">Şterge vot</a></div><span id="v91015938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] recepția plus zona de lobby
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] loc de lăsat bagaje, dar si de servit masa -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015939">Şterge vot</a></div><span id="v91015939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] loc de lăsat bagaje, dar si de servit masa
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] aici era sau trebuia servit micul dejun -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015941">Şterge vot</a></div><span id="v91015941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] aici era sau trebuia servit micul dejun
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] decorațiuni peste decorațiuni -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015943">Şterge vot</a></div><span id="v91015943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] decorațiuni peste decorațiuni
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] mult prea încărcat pentru gustul meu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015944">Şterge vot</a></div><span id="v91015944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] mult prea încărcat pentru gustul meu
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] zona unde era amplasată mini recepția -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015946">Şterge vot</a></div><span id="v91015946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] zona unde era amplasată mini recepția
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] pe aici era intrarea sau dupa caz ieșirea -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015948">Şterge vot</a></div><span id="v91015948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] pe aici era intrarea sau dupa caz ieșirea
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] acu văd că apar si io în poză -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015949">Şterge vot</a></div><span id="v91015949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] acu văd că apar si io în poză
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] lista de prețuri pt conformitate -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015952">Şterge vot</a></div><span id="v91015952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] lista de prețuri pt conformitate
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] accesul spre camere în clădirea veche -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015953">Şterge vot</a></div><span id="v91015953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] accesul spre camere în clădirea veche
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015955">Şterge vot</a></div><span id="v91015955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015956">Şterge vot</a></div><span id="v91015956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015957">Şterge vot</a></div><span id="v91015957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015958">Şterge vot</a></div><span id="v91015958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015960">Şterge vot</a></div><span id="v91015960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015961">Şterge vot</a></div><span id="v91015961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015962">Şterge vot</a></div><span id="v91015962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] frumoasa noastra cameră
foto robert [02.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] recepția -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015964">Şterge vot</a></div><span id="v91015964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] recepția
foto robert [02.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] lobby -- foto by <b>robert</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015965">Şterge vot</a></div><span id="v91015965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] lobby
foto robert [02.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.124355077744 sec